XX6L7512.jpg katbank.jpg XX6L7592.jpg wijn-proeven.jpg

Menukaart

Aan de voet van Amsterdam Noord, direct gelegen aan het IJ, ligt café-restaurant De Pont een unieke locatie met twee zonrijke terrassen uitkijkend over het water en een intiem café-restaurant waar u dagelijks kunt genieten van een heerlijk biologisch verantwoord ontbijt, lunch of diner.

Tevens beschikt De Pont over een bovenverdieping met rondom uitzicht over het IJ en balkon waar u op informele wijze uw zakelijke bijeenkomst of vergadering kunt houden. Deze ruimte is ook zeer geschikt om uw bruiloftsfeest, promotiefeest of andere feestelijke bijeenkomst te houden.

De Pont geniet de voorkeur om met biologische, duurzame- en seizoensproducten te werken op onze driewekelijks wisselende menukaart vindt u uitsluitend gerechten die hieraan voldoen en is onze koffie en thee ook biologisch en ecologisch verantwoord; een verstandige en smaakvolle keuze. Onze keukenbrigade prefereert het werken met dagverse en huisgemaakte producten, zo kan het zijn dat u onze chefs verse pasta ziet draaien of verse kruiden knipt van het bloemrijke terras. Zodoende zijn ook vegetariërs op de juiste vertrouwde plek mooie vegetarische gerechten van dagverse producten.

Café-restaurant De Pont: de informele plek voor ontbijt, lunch en diner of zakelijke bijeenkomst of bruiloftsfeest in het hartje van de stad zonder parkeerproblemen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Alle medewerkers van café-restaurant De Pont.