Filosofie


Lindenhoff vlees

Zo natuurlijk en authentiek mogelijk, door alles zo dicht mogelijk bij de natuur te houden is het vlees van Lindenhoff niet alleen lekkerder , maar ook gezonder!

Numi thee

Biologische thee betekent geen smaakstoffen of toevoeging van olieën, gebruik van alleen echt fruit, bloemen en kruiden, zelfs het theezakje is afbreekbaar.

Onze thee en kruiden zijn gecertificeerd biologisch, fair Trade, Kosher en Halal.

Bocca koffie

De consument van deze tijd is bewuster en vraagt naar producten uit duurzame bronnen. De specialiteit van Bocca koffie is een uniek biologisch project in Ethiopie.

Naast de kennisoverdracht en financiële begeleiding van de boeren, is dan ook het doel de kwaliteit van koffie te verbeteren. De betrokkenheid bij de koffieboeren en hun leefomgeving is daarom ook groot.

Jan van As vis

Jan van As wil voorloper zijn in het verhandelen van vissoorten welke op een ecologisch verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt. Daarmee onderschrijft zij ecologisch duurzame visserij door vangstseizoenen te respecteren.

Diner

Onze keuken werkt zo veel mogelijk met biologische producten.

Dagelijks is er een wisselend 3 gangen menu en natuurlijk kan er gewoon besteld worden van de menukaart.

Op deze flexibele manier kunnen wij inspelen op het duurzame en biologische seizoen- en streekaanbod en kunnen wij dagvers en topkwaliteit garanderen.
OPENINGSTIJDEN


Maandag 09:00 tot 01:00* uur
Dinsdag 09:00 tot 01:00* uur
Woensdag 09:00 tot 01:00* uur
Donderdag 09:00 tot 01:00* uur
Vrijdag 09:00 tot 01:00* uur
Zaterdag 10:00 tot 01:00* uur
Zondag 10:00 tot 01:00* uur

* vehuur van onze bovenzaal