IMG_0273.jpg IMG_0276.jpg IMG_0271.jpg trouwen.jpg IMG_0267.jpg

Feest aan het ij!

Blij aan 't IJ
Op de eerste verdieping van De Pont is er een unieke gelegenheid om uw feestje, bruiloft, receptie of andere feestelijke bijeenkomst te vieren tot maximaal 100 personen.

Tevens is De Pont Bijzonder Huis der Gemeente van Stadsdeel Noord.

Vanaf het balkon kunt u genieten van het adembenemende uitzicht over 't IJ en een romantische zonsondergang, met CS op een steenworp afstand.

Al naar gelang uw wensen kunnen wij u en uw gasten de heerlijkste (biologische) hapjes en drankjes serveren. In overleg kunt u in de bovenzaal ook gebruik maken van een walking dinner of dineren in ons restaurant beneden.


Muziek

Er is een I-Pod aansluiting aanwezig waar u, geheel kosteloos, gebruik van kunt maken. Ook een aansluiting voor een officiele DJ-Set (eventueel door ons te leveren a 75,- per avond exclusief DJ) is aanwezig. Uiteraard bent u vrij om uw eigen apparatuur of band mee te nemen of in te huren.


Tijden en prijzen

- zondag t/m donderdag tot 01:00 uur 440,-

- vrijdag en zaterdag tot 01:00 uur 440,- en voor elk extra uur (met een uiterste tijd van 02:00 uur) berekenen wij 110,-.


De Pont is heel goed met het openbaar vervoer te bereiken; recht tegenover de noordzijde van Centraal Station Amsterdam, gelegen aan de overzijde van het water. De veerboot vaart dag en nacht op en neer en legt bij ons voor de deur aan.

Tevens is er op steenworp afstand ruime parkeer-gelegenheid waar u met een parkeerschijf 2,5 uur gratis kunt parkeren.

Met uw bruidsboot kunt u direct naast De Pont afmeren om te ontschepen.

Voor reserveringen en informatie: info@cafedepont.nl