Kaas van Bourgondisch Lifestyle

Hun kaas is hun trots. Bij Bourgondisch Lifestyle zijn iedere dag bezig met deze kazen tot hun ultieme smaak laten komen. In de afgelopen 10 jaar is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Deze kazen komen zoveel mogelijk direct bij de boer vandaan, direct naar Bourgondisch Lifestyle. Alle kazen gaan nu nog naar naar de winkel in Beverwijk waar alles gerijpt wordt. Maar binnenkort hopen ze de kazen te kunnen gaan rijpen op Fort Zuidwijkermeer. Dit is een oud bevoorradingsfort, onderdeel van de UNESCO stelling van Amsterdam. Dit wordt op lage temperatuur gedaan waardoor hun typerende en elegante stijl gecreëerd kan worden.

Bourgondisch lifestyle begeleid ieder stapje van de kaasboer tot dat de kaas de winkel heeft verlaten. Hierdoor kunnen zij u alles vertellen over kazen, de smaak en hoe zet het best gegeten en bewaard kunnen worden.

Bourgondisch lifestyle kaasplank
Bourgondisch lifestyle Kazen

Mensen met een passie voor genot en gezelligheid zoeken elkaar op. Het is dan ook niet vreemd dat Bourgondisch Lifestyle in de afgelopen 10 jaar met heel wat horecazaken in aanraking is gekomen. Ook bij deze zaken is het niet ontgaan dat kaas naast op het kaasplankje ook zeker een onderdeel moet zijn van een diner.  Dat wil toch iedereen!

Inmiddels verzorgen zij bij een kleine 200 restaurants door heel Nederland de kaasplateau’s. Zij zijn continue bezig met de lekkerste en nieuwste kazen aan te bieden, maar de klassiekers mogen daar zeker niet bij vergeten worden. Alles voor de pure kaasbeleving. Alle kazen worden iedere dag vers op afspraak geleverd zodat iedere keer weer de beste kwaliteit gegarandeerd kan worden. Kom langs en proef de heerlijke ambacht.