Vis van Versvishandel Jan van As

Versvishandel Jan van As is een familiebedrijf met een rijke historie. Zij leveren al sinds 1949 een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan vis, schaal- en schelpdieren aan horeca, grootverbruikers en detailhandel.

Hun medewerkers zijn vakspecialisten die kwalitatieve, verse vis herkennen en waarderen. Ze hebben hart voor de zaak en het product. Dagelijks zijn zij het die bij iedere handeling de versheid en kwaliteit garanderen.

Jan van As stelt als familiebedrijf het langetermijnbelang boven de korte termijn. Zij willen zeker zijn dat de toekomstige generaties van verse vis kunnen genieten, dus zijn zij sterk voor het verduurzamen van de productie en consumptie.

Jan van as vis

Met die rede hebben zij in 2005 Stiching Vis&Seizoen opgericht. Hiermee focussen zij zich op het continu verduurzamen van hun interne processen. Denk hierbij aan recyclen van grondstoffen, scheiden van afvalstromen en het gebruik van fair-trade producten. Alles staat in het teken van duurzaamheid.

Daarom halen wij al een lange tijd onze vis bij Jan van As. Zij sluiten perfect aan bij onze visie om duurzame en eerlijke producten te gebruiken voor onze gerechten. Onder andere onze oesters, mosselen en kreeften komen al jarenlang bij Jan van As vandaan.

Benieuwd naar wat wij nog meer in huis hebben? U kunt onze kaarten gemakkelijk op onze website bekijken.