Vlees & Groente van Boerderij Lindenhoff

Meer dan 30 jaar geleden hebben zij hun carrière als auto-onderhandelaar verruild voor een leven als boer. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot dé ambassadeur van authentieke smaak voor onder andere vlees en groente en werken zij samen met meer dan 130 boeren, slagers en kaasmeesters.

Lindenhoff heeft al missie om zo duurzaam mogelijk te produceren met aandacht voor plant, dier en aarde, want naar hun mening smaakt vlees het best als dieren een goed leven hebben gehad. De beste smaak voor vlees en groente is altijd de smaak zoals de natuur die bedoeld heeft: een authentieke smaak.

Lindenhoff Groente Cafe de pont
Lindenhoff Baambrug Big Cafe de pont

Onze chef is altijd op zoek naar de mooiste producten met een eerlijke achtergrond. Naar zijn mening moet vlees en groente met respect en bewondering geteeld en gehouden worden. Ongeveer twaalf jaar geleden is hij bij Lindenhoff terecht gekomen omdat zij met dezelfde visie en liefde voor hun producten werken.  Door het authentieke vlees en groente van Lindenhoff reflecteren onze gerechten mooi het huidige seizoen.

Het is daarom ook geen verrassing dat wij veel van onze producten bij Lindenhoff halen. Bijna ieder gerecht van zowel onze lunch als dinerkaart bevat wel een product van Boerderij Lindenhoff. En dat is te proeven!

Benieuwd naar wat wij nog meer in huis hebben? U kunt onze kaarten gemakkelijk op onze website bekijken.