Bovenzaal

Café De Pont

De eerste verdieping van Café restaurant De Pont heeft een sfeervolle bovenzaal. De raampjes aan weerzijden zorgen voor een fantastisch uitzicht.

De bovenzaal is ook een perfecte locatie voor feesten en partijen. Een presentatie houden, vergaderen, een  brainstormsessie, feesten, borrelen, receptie of een workshop organiseren. De Bovenzaal  is een perfecte feestlocatie  of vergaderlocatie  centraal gelegen in Amsterdam. Een diner of walking diner kunnen wij voor ook voor u regelen.

Vergaderen

Café De Pont

Voor een vergadering, presentatie en brainstormsessies is de ruimte een mooie locatie centraal gelegen in Amsterdam.

Vergaderen tot 28 personen. Plenair tot 50 personen.

Het behoort allemaal tot de mogelijkheden in onze bovenzaal met dakterras en een prachtig uitzicht over het IJ met  het centraal station in de skyline. Audiovisuele apparatuur en flipover zijn aanwezig om uw zakelijke bijeenkomst te ondersteunen.

Het is mogelijk tijdens het vergaderen gebruik te maken van een vergaderarrangement.

De gehele dag koffie, thee en sappen. Tijdens de lunch een huisgemaakte soep en diverse belegde sandwiches. In de middag een snack en frisdrank.

€ 31,50 per persoon

Tussen de middag alleen een lunch is natuurlijk ook mogelijk.

€ 19,50 per persoon

Na uw presentatie, workshop of kick-off kunt u blijven dineren. Dineert u met meer dan 12 gasten, dan bieden wij een 3-gangen menu aan.

€ 31,50 per persoon

De vergaderlocatie ligt direct achter het Centraal Station van Amsterdam aan de overkant van het IJ.

Goed met openbaar vervoer bereikbaar door middel van  een veerdienst die dag en nacht over vaart en voor de deur aanmeert.

Parkeergelegenheid is aanwezig. Een parkeerplaats met blauwe zone (2,5 uur gratis parkeren). Dit maakt deze parkeerplaats wel populair, waardoor wij onze gasten ook verwijzen naar de parkeergarage bij Overhoeksplein. Zie plattegrond.

Feesten / Borrels / Receptie

Café De Pont

In de feestzaal is  een bar aanwezig, bemand, om zowel koffie, thee als frisdranken en alcoholische dranken te serveren. Tijdens het feest kunt u even heerlijk een frisse neus halen op het balkon met uitzicht over de skyline van Amsterdam.

Natuurlijk  heeft de feestruimte  passende sfeerverlichting. Toiletten en garderobe zijn tevens op de eerste verdieping. Feesten tot maximaal 100 personen

Tijdens uw feest of receptie kunt u kosteloos gebruik maken van onze plug in muziekinstallatie. U brengt dan zelf een geluidsdrager mee. Ook verhuren wij een DJ booth.

Snacks in de vorm van kaas; olijf ; bitterballen of luxere versies bieden wij aan in een op maat gesneden hapjesarrangement.

Voor verdere informatie mailt u naar info@cafedepont.nl

DIRECT RESERVEREN?

  • nl
  • en
© Copyright - Cafe Restaurant De Pont | Groeier!