Bovenzaal

Café De Pont

De eerste verdieping van Café restaurant De Pont heeft een sfeervolle bovenzaal. De raampjes aan weerzijden zorgen voor een mooi uitzicht over het IJ.

De bovenzaal is een perfecte locatie voor feesten en partijen. Zeer geschikt voor een vergadering, een brainstormsessie of een workshop. Ook kunnen we voor u een diner of “walking dinner” regelen. Vanwege Covid-19 zijn de mogelijkheden beperkt, maar een mail sturen kan natuurlijk altijd.

Vergaderen

Café De Pont

Voor een vergadering, presentatie en brainstormsessies is de ruimte uitermate geschikt.

Vergaderen tot 28 personen. Plenair tot 50 personen.

Als het weer het toelaat kunt u luchtje scheppen op het balkon met uitzicht over het IJ.

Audiovisuele apparatuur en flipover zijn aanwezig .

Het is mogelijk tijdens het vergaderen gebruik te maken onze catering.

Zaalhuur per dag bedraagt 590,00 euro. Een dagdeel 340,00 euro.

Vergaderarrangement.

De gehele dag koffie, thee en sappen. Tijdens de lunch een huisgemaakte soep en diverse belegde sandwiches. In de middag een snack en frisdrank.

€ 32,50 per persoon

Set Lunch.

Tussen de middag alleen een lunch is natuurlijk ook mogelijk.

€ 20,25 per persoon

Diner.

Na uw presentatie, workshop of kick-off kunt u blijven dineren. Dineert u met meer dan 12 gasten, dan bieden wij een 3-gangen menu aan.

€ 32,50 per persoon

De vergaderlocatie ligt direct achter het Centraal Station van Amsterdam aan de overkant van het IJ.

Goed met openbaar vervoer bereikbaar door middel van  een veerdienst die dag en nacht over vaart en voor de deur aanmeert.

Voor parkeergelegenheid verwijzen naar de parkeergarage bij Overhoeksplein. Zie plattegrond.

Feesten / Borrels / Receptie

Café De Pont

In de feestzaal is een bar aanwezig, van waaruit we zowel koffie, thee als frisdrank en alcoholische dranken te serveren. Tijdens het feest kunt u even heerlijk een frisse neus halen op het balkon met uitzicht over de skyline van Amsterdam.

Natuurlijk  heeft de feestruimte  passende sfeerverlichting. Toiletten en garderobe zijn op de zelfde verdieping. Feesten tot maximaal 100 personen.

Tijdens uw feest of receptie kunt u kosteloos gebruik maken van onze plug in muziekinstallatie. U brengt dan zelf een geluidsdrager mee. Ook verhuren wij een DJ booth.

Snacks in de vorm van kaas; olijf ; bitterballen of luxere versies bieden wij aan in een op maat gesneden hapjesarrangement.

Voor verdere informatie mailt u naar info@cafedepont.nl

Voor partijen, huwelijk en andere evenementen groter dan 100 personen verwijzen wij u graag door naar Tolhuis Amsterdam.

DIRECT RESERVEREN?

  • Nederlands
  • Engels
© Copyright - Cafe Restaurant De Pont | Groeier!