Ongeveer 10 jaar geleden zijn we begonnen met het opzetten van de onze Frans-Europese keuken zoals die nu is. Onze chef Pablo Bakker koos voor duurzaam, verantwoord en waar mogelijk, biologisch. Niet om een statement te maken, maar omdat een goed gerecht begint bij de beste basis. Dus biologisch was logisch.

En, niet onbelangrijk, alles maken we zelf. Nou, ja, bijna alles dan. En als we het niet zelf  maken zorgen we ervoor dat het biologisch en verantwoord is.  Ambachtelijk bereidt brood van biologische oergranen, duurzame vis uit voornamelijk Nederlandse wateren, groenten uit de volle grond en vee uit Baambrugge.

Ben je vleeseter, pescetarier, vegetariër, flexitarier, veganist, lactose-intolerant, allergisch voor soja, smaakstoffen of eet je geen gluten? Het kan allemaal.

We zien u graag!

Waar wij onze duurzame en eerlijke producten vandaan halen.

DIRECT RESERVEREN?

  • Nederlands
  • Engels
© Copyright - Cafe Restaurant De Pont | Groeier!